Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-03@12:34:46 GMT

احراز هویت سجام در بورس اجباری است

تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۲۷۳۸۴

احراز هویت سجام در بورس اجباری است

روش آنلاین انجام معاملات در بورس از سال 1384 در صحن علنی مجلس مورد بحث بوده است. از دو سال اخیر تا اکنون، احراز هویت برای انجام غیر حضوری معاملات در بورس اجباری شده است. حتی اگر شما برای احراز هویت سجام به دفترهای پیشخوان دولت بروید، باید فرآیند احراز هویت را انجام بدهید.

اسکن اثر انگشت و اسکن چهره هر فرد در مراحل احراز هویت حضوری، انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به اینکه «احراز هویت غیر حضوری سجام» می‌تواند زمان کمتری از شما بگیرد، بهتر است از احراز هویت آنلاین سیگنال استفاده کنید. همراه ما باشید تا آموزش مرحله به مرحله احراز هویت سجام در سیگنال را بررسی کنیم.


احراز هویت و سجامی شدن برای بورسی‌ها اجباری است

اهمیت احراز هویت در بورس بسیار زیاد است. به طوری که اگر مراحل احراز هویت را انجام ندهید، وضعیت کد معاملاتی بورسی شما غیر فعال خواهد شد. این طرح براساس نظرات و دستورات هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار سهامداران حقیقی بازار سرمایه اعمال شده است.

در ابتدای مدت وضع این طرح مهم در بازار سرمایه و بورس، سهامداران براساس رده سنی می‌بایست وضعیت ثبت نام خود در سجام را تکمیل می‌کردند. علاوه براین، افرادی هم که در رده سنی پایین‌تر از 18 سال هستند، می‌توانند برای ثبت نام در سجام و احراز هویت غیر حضوری اقدام کنند.


آموزش گام به گام احراز هویت سجام در سیگنال

احراز هویت غیرحضوری سجام تنها از طریق اپلیکیشن‌هایی مانند سیگنال امکانپذیر است. از مزایای احراز هویت الکترونیکی سجام در خانه می‌توان به صرفه جویی در زمان، صرفه جویی در کاغذ، امنیت و دقت بالا اشاره کرد. به طوری که دیگر نیازی نیست تا نگران فاش شدن اطلاعات و یا زمان‌بر بودن مراحل احراز هویت غیر حضوری سجام باشید.


مرحله اول؛ دانلود اپلیکیشن سیگنال

در مرحله نخست باید ببینید که استفاده از کدام یک از نسخه‌های اپلیکیشن سیگنال می‌تواند برای شما مناسب باشد. نسخه اندروید، ios و وب سیگنال به شما کمک می‌کند تا راحت‌ترین راه را برای احراز هویت سجام انتخاب کنید.

در حال حاضر، شما می‌توانید نسخه‌های اپلیکیشن سیگنال را از بسترهای گوگل پلی، بازار و مایکت را برای سیستم عامل اندروید دانلود نمایید. نسخه‌ی ios سیگنال را می‌توانید از سیب اپ و سیبچه دریافت و نصب کنید. در صورتی هم که موبایل هوشمند در دسترس ندارید، می‌توانید از خدمات احراز هویت نسخه وب سیگنال استفاده کنید.


مرحله دوم؛ شروع فرآیند احراز هویت

برای شروع فرآیند احراز هویت نیاز است تا مراحل ثبت نام در سجام را تکمیل کنید. برای تکمیل کردن روند ثبت نام در سجام، باز هم می‌توانید از سیگنال استفاده کنید. در صورتی که هنوز موفق به تکمیل ثبت نام در سجام نشده اید، می‌توانید گزینه "انصراف از احراز هویت" را بفشارید. سپس، مراحل ثبت نام در سجام را انجام بدهید. زمانی که کد پیگیری سجام را دریافت کردید، می‌توانید فرآیند احراز هویت را آغاز نمایید.


مرحله سوم؛ پرداخت هزینه احراز هویت سجام

برای احراز هویت سجام در سیگنال نیاز است تا مبلغی را بابت ارائه خدمات واریز کنید. در نظر داشته باشید که برای احراز هویت حضوری سجام هم می‌بایست پرداخت هزینه داشته باشید. این هزینه در اپلیکیشن سجام، مبلغ 10 هزار تومان است. در صورتی که سوال و یا مشکلی درباره پرداخت هزینه احراز هویت سجام داشتید، می‌توانید با شماره 02172423300 در 24 ساعت هر روز و 7 روز هفته تماس برقرار کنید.


مرحله چهارم؛ درج شماره موبایل و تایید

مهم‌ترین نکته‌ای که باید برای درج شماره موبایل و تایید در نظر داشته باشید، استفاده از شماره موبایلی است که تحت مالکیت شما است و هم‌اکنون، در دسترس دارید. در صورتی که کد تایید درج موبایل را دریافت نکردید، می‌توانید گزینه ارسال مجدد را بفشارید.


مرحله پنجم؛ درج کد ملی، کد پیگیری سجام و سریال کارت ملی

اطلاعاتی همانند کد ملی، کد پیگیری سجام و سریال کارت ملی جزو مواردی هستند که باید به دقت در فیلدهای مربوطه درج کنید. در صورتی که اطلاعات ارسالی شما صحیح باشند، کد 5 رقمی ارسال می‌شود تا بتوانید مراحل احراز هویت بیومتریک را انجام بدهید.


مرحله ششم؛ مطالعه قوانین و تایید آن‌ها

در حال حاضر، متقاضیانی می‌توانند از خدمات احراز هویت اپلیکیشن سیگنال استفاده کنند که شخص ایرانی اصیل باشند و سنی بالاتر از 18 سال داشته باشند. اگر این قوانین را می‌پذیرید، آن‌ها را تایید کنید تا به مراحل احراز هویت بیومتریک منتقل شوید.


مرحله هفتم؛ ارسال تصویر سلفی

تصویر سلفی که قرار است برای احراز هویت بیومتریک تهیه کنید، باید مطابق با شئونات اسلامی باشد. از یاد نبرید که تصویر سلفی خودتان را باید بفرستید. چون ارسال تصویر دیگران، خارج از قوانین احراز هویت بیومتریک برای سجامی شدن است.


مرحله هشتم؛ ارسال تصویر نمونه امضای فرد

آنچه که باید در ارسال تصویر نمونه امضای خود به آن توجه داشته باشید، شفاف بودن تصویر ارسالی است. در ضمن، در حین عکس گرفتن از امضا باید امضای شما در دایره سبز رنگ دوربین باشد.


مرحله نهم؛ ضبط ویدئو از اجرای حرکت با دست

ضبط ویدئو برای احراز هویت سجامی در بورس و فرابورس، چندان سخت نیست. نحوه اجرای حرکات دست برای شما در همان ابتدا نمایش داده می‌شود. پس جای نگرانی نیست.
اگر می‌خواهید مشاهده کنید که ویدئوی ضبط‌شده چگونه است؛ کافی است که فیلم آپلودشده را پلی کنید.


مرحله دهم؛ تایید تعهدنامه و ارسال مدارک

یکی از مهم‌ترین مراحل احراز هویت سجامی این است که تعهدنامه را تایید کنید و بپذیرید که مدارک شخصی را خودتان ارسال کرده اید. پس از این مرحله که گزینه تایید را انتخاب کردید، مدارک فرستاده شده از سوی شما، بررسی خواهند شد.


مرحله یازدهم؛ ویرایش کردن اطلاعات ارسال شده

اگر مشکلی و یا خطایی برای اطلاعات ارسال شده مشاهده می‌کنید، در این مرحله می‌توانید این اطلاعات را ویرایش نمایید. در این مرحله به سادگی می‌توانید به مراحل قبلی بازگردید و اطلاعات را دوباره درج کنید.


مرحله دوازدهم؛ پرداخت مبلغ احراز هویت سجامی

پرداخت مبلغ احراز هویت سجامی در این مرحله انجام می‌شود. مبلغ احراز هویت سجامی در سیگنال همان 10 هزار تومان است.


سخن پایانی
بعد از احراز هویت سجامی در سیگنال نیاز است تا به کارگزاری مورد نظر خود مراجعه نمایید. پس از دریافت نام کاربری و رمز عبور برای ورود به کارگزاری می‌توانید فعالیت خود را در سامانه‌های معاملاتی انجام بدهید.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: برای احراز هویت سجام احراز هویت بیومتریک احراز هویت سجامی احراز هویت سجام فرآیند احراز هویت مراحل احراز هویت اپلیکیشن سیگنال ثبت نام در سجام سیگنال استفاده احراز هویت غیر داشته باشید ارسال تصویر انجام بدهید حضوری سجام غیر حضوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۷۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری

فرارو- رئیس سازمان نظام پرستاری تقاضای جذب ۱۵ هزار پرستار را مطرح کرده و گفته است که ما با کمبود نیروی پرستاری در برخی از نقاط کشور به ویژه مناطق کم برخوردار مواجه هستیم. بر اساس آمار‌هایی که مقام‌های ارشد وزارت بهداشت مطرح می‌کنند، تعداد مراکز آموزش پرستاری، از ۳۰ مرکز قبل از انقلاب به ۲۱۰ مرکز در ۶۷ دانشگاه و دانشکده پزشکی رسیده است. در سال‌های قبل از انقلاب سالانه کمتر از ۱۰۰۰ نفر پذیرش پرستاری داشتیم که این رقم در سال ۱۴۰۲ فقط در کارشناسی پرستاری به ۱۰۵۰۰ نفر رسیده است و در تحصیلات تکمیلی شامل ۱۳ رشته کارشناسی ارشد ۱۰۰۰ نفر و در دکترای تخصصی ۱۱۵ نفر آموزش دیدند.

به گزارش فرارو، با وجود رشد ایران در حوزه آموزش نیرو‌های متخصص و کادر درمان حرفه‌ای و حتی با در نظر گرفتن نرخ رشد جمعیت، پرسشی که مطرح می‌شود این است که چرا همچنان با کمبود پرستار رو به رو هستیم؟

ایستگاه پرستاری: بخش اورژانس

شاید اورژانسی‌ترین وضعیت پرستاری در کشور، دوران کرونا و شیفت‌های کاری سنگین، در کنار ضریب بالای خطر ابتلا و حتی مرگ پرستاران در نظر گرفته شود، اما با توجه به آمار کنونی کمبود پرستار در کشور، بیراه نیست اگر وضعیت فعلی را نیز اورژانسی در نظر بگیریم. عباس عباس‌زاده، مدیرکل توانمندسازی و بهبود سرمایه‌های انسانی معاونت پرستاری وزارت بهداشت گفته است: «به ازای هر ۴ نفر یا ۳ نفر پرستار باید یک کمک پرستار در بخش داشته باشیم. با توجه به جمعیت ۲۳۰ هزار نفری پرستاران بنابراین ۴۷ هزار تا ۵۷ هزار نفر پرستار نیاز داریم. اما الان در حالت خوشبینانه ۳۰ هزار نفر کمک‌پرستار کم داریم که نتیجه مستقیم آن فرسودگی شغلی پرستاران و کاهش کیفیت خدمات است.»

همچنین محمد تقی جهان پور، رئیس کل سازمان نظام پرستاری گفت: «امروز حجم کار همکاران پرستار در بیمارستان‌های دولتی و غیردولتی و بیمارستان‌های نیرو‌های مسلح بالاست که باید تلاش کنیم حداقل سالانه ۱۵ هزار نفر کادر پرستاری، اتاق عمل وهوشبری را داشته باشیم.»

بر اساس آمار‌های وزارت بهداشت، هم اکنون، بالغ بر ۶۰۰ هزار نفر به عنوان کادر درمان در نظام سلامت در حال فعالیت هستند و ۳۰ درصد این جمعیت را جامعه پرستاری تشکیل می‌دهد. اما با وجود این که شغل پرستاری به دلیل مواجهه با مخاطرات مختلف در ردیف مشاغل سخت و زیان آور قرار دارد در عمل، پرستاران هیچ بهره‌ای از این رده‌بندی نمی‌برند.

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی اخیرا و در جریان بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ عنوان کرده: «دوستان دولت و کمیسیون تلفیق پیشنهاد دادند که از ردیف جدول هفت مربوط به وزارت بهداشت و درمان، ۱۰ هزار میلیارد تومان از اعتبارات این وزارتخانه برای فوق‌العاده خاص پرستاران اختصاص داده شود که مورد موافقت قرار گرفت.»، اما زخم پرستاران در حوزه بودجه و اعتبارات بسیار کهنه است و مشخص نیست بودجه مشخص شده محقق خواهد شد یا خیر و آیا در صورت تحقق، جامعه پرستاری را راضی خواهد کرد؟

در حال حاضر برخی از بیمارستان‌ها به دلیل کمبود پرستار، شیفت‌های اضافه‌کاری را به پرستاران تحمیل کرده‌اند و این درحالی است که طبق قانون، اضافه‌کار باید با توافق طرفین باشد و اجبار به انجامِ کارِ اضافی خلافِ قانون است. در دو سال گذشته ۱۶ هزار تخت جدید در بیمارستان‌های کشور ایجاد شده که نیاز به کادر جدید دارد و با وجود آنکه تقریبا سالی حدود ۵۰۰۰ نفر به شکل طبیعی بازنشسته داریم، اما بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، فقط در ۹‌ماهه اول امسال، ۲۱۶ پرستار، ترک خدمت به علت سختی کار و عدم تناسب بین حجم کار و میزان دریافتی داشته‌اند و وقتی یک پرستار از یک بخش خارج می‌شود ۲۰۰ ساعت اضافه‌کار او برعهده بقیه همکاران است.

ایستگاه پرستاری: بخش تاب آوری

بهمن ۱۴۰۲ بود که عباس عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت با تاکید بر اهمیت تربیت و همچنین نگهداشت نیروی انسانی پرستاری، از اقدامات در دست انجام برای تدوین بسته «ماندگاری پرستاری» خبر داد و گفت: «در این بسته همزمان بر معیشت و کرامت پرستاران تمرکز شده و پیشنهاداتی از جمله درباره فرمول محاسبه اضافه‌کار پرستاران مطرح شده است.» از آن تاریخ تا کنون، اما تحول گسترده یا رخ نداده است و شاید به همین دلیل باشد که اغلب پرستاران از بدعهدی‌ها در حوزه مطالباتشان دل پری دارند.

در آخرین ماه سال ۱۴۰۲ بود که تجمعات اعتراضی پرستاران در شهر‌های مختلفی از جمله تهران و شیراز برگزار شد. اغلب پرستاران بابت پرداخت نشدن تعرفه‌های مصوب در قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری و سایر مشکلاتی که قرار بود با اجرای قانون برطرف شود، معترض بودند. در برخی نقاط کشور، معترضان از ساعت ۸ تا ۱۰ صبح دست از کار کشیده بودند و خواستار پاسخگویی مسئولان بیمارستان نسبت به اضافه‌کار اجباری و همچنین خلف وعده دولت بابت پرداخت کارانه متناسب و وظایف موضوع قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری شده بودند. تا پایان سال ۱۴۰۲، دولت به وعده‌های خود در قبال جامعه پرستاری عمل نکرد. تقاضای جامعه پرستاری اجرای صحیح قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری و جبران کمبود پرستار بود که با پایان سال همچنان معوق ماند.

تاب آوری در برابر فشار شیفت‌های پرتعداد، حقوق کم، استرس شغلی و بسیاری از موارد دیگر کار ساده‌ای نیست و شاید به همین دلیل باشد که در مواردی شاهد ترک شغل دسته جمعی پرستاران هستیم. روشی نسبتا جدید و نوظهور در سیستم درمانی کشور که باعث واکنش شورای عالی نظام پرستاری نیز شده است. وحید زمان‌زاده، رییس شورای عالی نظام پرستاری، با انتقاد از عدم توجه به مشکلات جامعه پرستاری، گفت: «شاهدیم که پرستاران به صورت دسته جمعی از مراکز درمانی استعفا می‌دهند. در صورت خلا مراکز درمانی از نیرو‌های پرستاری، لطمه بزرگی بر پیکره سلامت کشور وارد خواهد شد.»

این همان اقدامی است که طی روز‌های گذشته در چندین بیمارستان کشور دیده شد و گروهی از پرستاران بیمارستان‌های شهدای تجریش تهران، بیمارستان طالقانی چالوس، بیمارستان طالقانی آبادان و پرستاران چندین مرکز درمانی یزد، با استعفای دسته‌جمعی‌شان در ماه‌های گذشته، خبرساز شده‌اند. آن‌ها در اعتراض به وخیم شدن شرایط‌شان تصمیم به ترک کار گرفتند.

بر اساس داده‌های سازمان جهانی بهداشت، هر سال پرستارانی در سراسر جهان به دلایل گوناگون اقدام به ترک شغل می‌کنند، اما تاب آوری پرستاران در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی بدون توجه به نیاز‌های اولیه و خواست‌های قانونی آنان امری دشوار به نظر می‌رسد.

ایستگاه پرستاری: جمع آوری اطلاعات و ارجاع به سایر بخش‌ها

فارغ از واکنش‌هایی مثل استعفای دسته جمعی یا تلاش برای تاب آوری ایستگاه سوم و نهایی پرستاران، ترک شغل به علت مهاجرت است. بسیاری از کشور‌های در حال توسعه منطقه به دنبال جذب پزشکان و پرستاران ایرانی هستند. کشور‌هایی که یا حقوق دلاری می‌دهند یا ارزش پول قابل قبولی دارند و به لحاظ سود مالی، برای پرستاران انگیزه استخدام ایجاد می‌کنند. شاید به همین دلیل باشد که در بررسی‌های فرارو در وبسایت‌های مشاوره مهاجرت و تماس‌های خبرنگار فرارو با صفحات مجازی وکلای امور مهاجرت، بسیاری از آن‌ها به محض شنیدن این که فرد مایل به مهاجرت پرستار و از کادر درمان است، وعده مهاجرت آسان‌تر را دادند.

در جریان بررسی‌های فرارو مشخص شد اغلب وکلا و مشاوران مهاجرت معتقدند در اتحادیه اروپا کشور آلمان برای پرستاران حرفه‌ای و با تجربه، می‌تواند گزینه‌ای مناسب باشد هر چند که دانمارک، کانادا، سوئد، عمان، انگلستان و امارات نیز برای جذب پرستاران از شرایط خوبی برخوردارند.

برخی از مشاوران امور مهاجرت توصیه می‌کردند که بهتر است کادر درمان ابتدا کار پیدا کرده و سپس مهاجرت کنند، چون اگر کادر درمان جویای کار، یک پیشنهاد شغلی در اروپا و آمریکا دریافت کند، کار بسیار ساده تری در پیش خواهد داشت، اما می‌توان با ویزای کاریابی نیز مهاجرت کرد. بر اساس اطلاعاتی که از خلال گفتگوی فرارو با مشاوران امور مهاجرتی به دست آمد، به نظر می‌رسد این روز‌ها بازار مهاجرت پرستاران به کشور‌های همسایه نیز داغ شده و افرادی که از تمکن مالی کافی برخوردار نیستند یا تمایلی ندارند از ایران دور شوند به کشور‌های حاشیه خلیج فارس مهاجرت می‌کنند.

اواخر دهه نود بود که برخی مسئولان کشور نگرانی‌هایی را در خصوص مهاجرت گسترده پرستاران مطرح کردند و گفتند اگر با همین وضعیت پیش برویم شاید کارمان به واردات پرستار بکشد. مریم حضرتی، معاون پرستاری وزارت بهداشت، در سال ۱۳۹۸ ضمن اشاره به این وضعیت گفته بود: «چنانچه پرستاران اتباع بیگانه در استان‌های مرزی تقاضای کار کند ما مجوزهایش را صادر خواهیم کرد». البته این سخنان حضرتی، با واکنش افکار عمومی روبرو شد، ولی با توجه به کاهش آمار پرستاران کشور و ترک شغل یا مهاجرت آنان، مشخص نیست که آیا واقعا نیازی به واردات پرستار نخواهیم داشت؟

دیگر خبرها

  • سازمان ملل در کوچاندن اجباری فلسطینیان از رفح مشارکت نمی‌کند
  • «شناسه یکتا» در استان سمنان اجباری شد/ اصناف اقدام کنند
  • پسورد Password و حقایق جالب آن
  • هویت ۹۹ درصد رأی دهندگان به صورت الکترونیکی احراز شد
  • پسورد و حقایق جالب آن
  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری
  • سیگنال عجیب قیمت ارز به بازار خودرو/ پژوپارس چند قیمت خورد؟
  • اتمسفر تماشایی ورزشگاه سیگنال ایدونا پارک پیش از آغاز بازی دورتموند و پاری سن ژرمن / فیلم
  • دیوار و شیپور نباشند باید پشت شیشه آگهی زد
  • سیگنال بانک مرکزی به بازار ارز/ استفاده از منابع مسدودی آزادشده ارزی کلید خورد