Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@11:25:40 GMT

بررسی مزایا، شرایط و مراحل احراز هویت الکترونیکی

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۴۳۲۴۲

بررسی مزایا، شرایط و مراحل احراز هویت الکترونیکی

با وجود سامانه‌های احراز هویت الکترونیکی سجام، بانک‌ها و سایر نهادهای مالی در روزهای کرونایی، دیگر نیازی به مراجعه حضوری به دفترهای پیشخوان دولت نیست.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام سیگنال، از طرفی، برای اطلاع از نتایج احراز هویت سامانه‌ها، نیازی نیست تا پیگیری کنید. چون نتایج آن برای شما ارسال می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر تمایل دارید تا اطلاعات بیشتری درباره «سامانه احراز هویت الکترونیکی سیگنال» به دست آورید، همراه ما باشید. 

سامانه احراز هویت الکترونیکی چیست؟

سجام، یک نمونه از سامانه احراز هویت الکترونیکی در کشورمان است. اطلاعات شناسنامه‌ای، ارتباطی و بانکی فرد در این سامانه دریافت می‌شود. پس از درج اطلاعات شخصی افراد (حقیقی و حقوقی) می‌بایست یکی از انواع روش‌های احراز هویت را انتخاب کنند. احراز هویت حضوری و الکترونیکی همان دو نمونه از روش‌های احراز هویت در سجام هستند. دقت بالا، افزایش سرعت فرایند احراز هویت و تقویت نقش مسئولیت اجتماعی بانک‌ها و کارگزاری‎ها در بحران کرونا از مزیت‌های انتخاب سامانه احراز هویت الکترونیکی هستند. شما می‌توانید با استفاده از اپلیکیشن‌هایی مانند سیگنال از این مزایا بهره‌مند شوید. 

مزایای سامانه احراز هویت الکترونیکی چیست؟

استفاده از سامانه احراز هویت الکترونیکی برای کارگزاری‌ها، بازار بورس و فرابورس بسیار کارآمد است. با این حال، کسب و کارهای بسیار زیادی هستند که می‌خواهند بدانند از کدام یک از مزایای سامانه احراز هویت الکترونیکی بهره‌مند خواهند شد. مزیت‌های سامانه احراز هویت الکترونیکی به شرح زیر است.

۱.افزایش نرخ وفاداری مشتریان و کاهش ریسک معاملاتی

زمانی که کارگزاری‌ها و سایر مراکز ارائه کننده خدمات معاملاتی در بازار سرمایه، شناخته کافی از مشتریان خود داشته باشند؛ ریسک معاملاتی کاهش پیدا می‌کند. به بیانی دیگر، این مراکز به خوبی می‌دانند که مشتریان آن‌ها، قصد سوء استفاده ندارند. این موضوع را می‌توان از احراز هویت مرحله به مرحله و بررسی اطلاعات مشتریان متوجه شد. بعد از شناخت مشتریان خود می‌توانید با اطمینان خاطر درباره برنامه‌های معاملاتی آینده کسب و کار خود تصمیم بگیرید. ناگفته نماند که نتایج سامانه‌های احراز هویت الکترونیکی بیشتر از ۹۹ درصد، اعتبار و صحت دارند. بنابراین، با اطمینان خاطر به نتایج آن‌ها می‌توان اعتماد داشت.

۲.افزایش اعتماد مشتریان به کسب و کار شما

کارگزاری‌هایی که از خدمات سامانه احراز هویت الکترونیکی بهره می‌برند، بخش زیادی از اعتماد مشتریان را به خود جلب می‌کنند. چون در این شرایط، مشتریان می‌دانند که تمامی افراد احراز هویت شده اند و اعتبار سنجی آن‌ها صورت گرفته است. امنیت بسیار بالا دقیقا همان چیزی است که مشتریان بعد از احراز هویت در سامانه، متوجه آن می‌شوند. چون یکی از اصلی‌ترین شرایط برای سرمایه گذاری در بورس، فرابورس، سهام عدالت، کارگزاری‌ها و مراکز ارائه دهنده خدمات سرمایه گذاری، تامین امنیت برای سهام‌داران است.

۳.جلوگیری از پولشویی

پولشویی، یکی از مواردی است که همواره می‌تواند یک مرکز سرمایه‌گذاری را تهدید و ماهیت آن را خدشه‌دار کند. در واقع، پولشویی باعث می‌شود تا بخش‌های خصوصی با ورشکستگی و بی‌ثباتی در نرخ‌های ارز روبرو شوند. پیش از اینکه هر گونه اتفاق ناگواری، ریسک پولشویی را در بانک‌ها و بخش‌های خصوصی افزایش بدهد؛ می‌بایست شناسایی مشتریان (KYC) با احراز هویت انجام ‌شود. الگوی فعالیت مالی، نوع تراکنش و شغل فرد از جمله مواردی هستند که در KYC مشتریان بانک مورد بررسی قرار می‌گیرند. همه‌ی این موارد به اثبات هویت مشتریان بانک‌ها کمک می‌کنند.

مراحل احراز هویت الکترونیکی سجام

مراحل احراز هویت الکترونیکی سجام ممکن است هنوز برای افراد بسیار زیادی ناآشنا باشد. برای مثال افرادی که به تازگی به سن قانونی رسیده اند؛ برای اولین بار می‌خواهند احراز هویت را انجام بدهند. مراحل احراز

هویت الکترونیکی سجام عبارتند از: 

۱.ارسال عکس سلفی از فرد متقاضی
۲.ارسال عکس نمونه امضای فرد متقاضی
۳.ضبط و ارسال ویدئو از حرکات دست

توجه داشته باشید که تمامی مراحل احراز هویت الکترونیکی باید توسط همان فرد متقاضی انجام شود. شما می‌توانید مراحل احراز هویت الکترونیکی سجام در خانه را با اپلیکیشن سیگنال در کمترین زمان انجام بدهید. بدون اینکه نیاز باشد تا به دفترهای پیشخوان دولت مراجعه کنید. 

چه کسانی می‌توانند از سامانه احراز هویت الکترونیکی استفاده کنند؟

به طور معمول، شرایطی از جمله محدودیت سنی برای استفاده از سامانه احراز هویت الکترونیکی وجود دارد. برای مثال، افرادی که از سامانه احراز هویت الکترونیکی سجام استفاده می‌کنند، می‌بایست در رده سنی ۱۸ سال به بالا قرار داشته باشند. در صورتی که فرد متقاضی در بازه سنی کمتر از ۱۸ سال قرار دارد، باید از روش حضوری برای احراز هویت استفاده کند. افرادی که در رده سنی کمتر از ۱۸ سال قرار دارند، با مراجعه به دفترهای پیشخوان می‌توانند مراحل احراز هویت را انجام بدهند. اسکن اثر انگشت و اسکن چهره جزو مراحل احراز هویت حضوری سجام محسوب می‌شوند. 

مدارک لازم برای سامانه احراز هویت الکترونیکی سجام چیست؟

احراز هویت الکترونیکی را می‌توان در ۲ مرحله انجام داد. در مرحله نخست، فرد باید در سایت سجام ثبت نام کرده باشد. حتی شما می‎‌توانید از اپلیکیشن سیگنال برای ثبت نام در سجام استفاده کنید. پس از ثبت نام در سایت سجام باید اطلاعات شناسنامه‌ای، اطلاعات ارتباطی، اطلاعات شغلی و اطلاعات بانکی را به طور کامل درج کنید. سپس، مراحل احراز هویت الکترونیکی (غیر حضو ی) سجام آغاز خواهد شد. 
انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سيگنال دستگاه احراز هویت الکترونیکی احراز هویت الکترونیکی سجام سامانه احراز هویت الکترونیکی احراز هویت کارگزاری ها فرد متقاضی بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۳۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت همزمان صورتحساب طلافروشان در ۲ سامانه‌ لغو شد؟

سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: فعالان حوزه طلا و و جواهر به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در ۲ سامانه مودیان و جامع تجارت الزامی ندارند و ثبت در یکی از این سامانه ها کافی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سازمان امور مالیاتی اعلام کرد: در راستای تسهیل تکالیف مودیان مالیاتی، مودیانی که ملزم به صدور صورتحساب الکترونیکی شده‌اند از جمله مودیان طلا و جواهر، اختیار دارند از طریق ثبت صورتحساب در سامانه مودیان (ارسالی توسط مودی یا شرکت‌های معتمد) یا سایر سامانه‌های دولتی از جمله سامانه جامع تجارت، صورتحساب‌های خود را ارسال کنند.

بدیهی است در صورت ارسال صورتحساب از طریق سامانه جامع تجارت و دریافت تاییدیه ثبت آن در سامانه مودیان (تاییدیه مذکور در سامانه جامع تجارت نیز قابل نمایش است)، در اجرای تبصره (3) ماده (5) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان الحاقی طی ماده (6) قانون تسهیل تکالیف مودیان، نیازی به ثبت مجدد صورتحساب الکترونیکی در سامانه مودیان توسط مودی نخواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزییات ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان و تجارت اعلام شد
  • «شناسه یکتا» در استان سمنان اجباری شد/ اصناف اقدام کنند
  • ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در دو سامانه مودیان و جامع تجارت لازم نیست
  • ثبت همزمان صورتحساب طلافروشان در ۲ سامانه‌ لغو شد؟
  • پسورد Password و حقایق جالب آن
  • هویت ۹۹ درصد رأی دهندگان به صورت الکترونیکی احراز شد
  • پسورد و حقایق جالب آن
  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • دیوار و شیپور نباشند باید پشت شیشه آگهی زد
  • مراحل راه اندازی ابتدایی سامانه املاک و اسکان آغاز شده است